top of page

Diensten

Bent u op zoek naar een professioneel bedrijf, die uw benodigde werkzaamheden verzorgt? Ik sta voor u klaar in de provincie Flevoland. Zo ben ik onder andere werkzaam in een straal van 50 km in en om Almere.

Mijn diensten bestaan uit keuken montagewerkzaamheden in de ruimste zin van het woord. Tevens ben ik ook gespecialiseerd in laminaat leggen en diverse klussen en natuurlijk ook ikea keukens. Leveren van kwaliteit is het belangrijkste motto, met jarenlange ervaring in de keukenmontage mag u bij mij vakmanschap, service en meedenken als iets vanzelfsprekends ervaren. Het is mijn doelstelling om al mijn klanten voor de volle 100% tevreden te stellen met onze diensten.

Klussen


U kunt terecht voor het totaalpakket: van voorbereidende werkzaamheden zoals het verwijderen van de oude keuken, op zijn plaats brengen van gas- en waterleidingen en elektra tot het plaatsen van de kasten en plaatsen en aansluiten van de apparatuur. Maar ook de ‘finishing touch' zoals betegelen van de muren en vloerafwerking behoren tot de mogelijkheden. Voor specifieke werkzaamheden zoals bijplaatsen van groepen (elektra) of stucwerk worden deskundige en betrouwbare personen ingeschakeld. De contacten worden desgewenst geregeld zodat u met één persoon van doen hebt.


Naast plaatsen van nieuwe keukens, behoort onderhoud van uw nieuwe of bestaande keuken vanzelfsprekend tot de mogelijkheden. Uw kraan lekt? De deurtjes hangen niet zo mooi meer? Plaatsen van een nieuwe kraan of apparaat of het nastellen van de keuken verzorg ik graag.

bottom of page