top of page

Het Bedrijf

Geachte bezoeker,


Ik ben Prem Harpal en ik heb ruim 13 jaar ervaring in de keuken branche.


Ooit begonnen op de werkvloer als keuken monteur, ben ik na vele jaren en verschillende functies geëindigd in het bedrijf, bij een keukenfabriek (Houtsma Keukens)in Almere. Op het gebied van keukens, ben ik vanaf het ontwerp tot en met de oplevering altijd actief betrokken geweest. Zowel bij projecten van aannemers en als particulieren.

Wegens bedrijf faillissement ben ik in 2013 gestart als zelfstandig ondernemer (ZZP er, Eenmanszaak) het monteren / installeren van keukens, kasten en diverse klussen Daarnaast kan ik de werkzaamheden van ontwerp t/m oplevering begeleiden. Mogelijk dat ik iets voor u kan betekenen en u als toekomstige klant mogen begroeten.

Ik kom bij u langs om de situatie te bekijken, hierdoor kan u een offerte aanbieden, met een duidelijke prijs en omschrijving welke materialen en werkzaamheden daar betrekking op heb. Ik kan voor u de ruimte waar de keuken geplaatst moet worden aanpassen en voorbereiden, zelfs geheel verleggen van bv. water, elektra, gat afvoer afzuigkap, wand en vloertegels, stucwerk, ik kan het voor u regelen! Ik kan véél, maar natuurlijk niet alles zelf, daarom werk ik bij grotere projecten en verbouwingen met een vast team van ervaren vakmensen. Vooraf wordt er een planning gemaakt en met u doorgenomen, zodat u weet waar u aan toe bent. Bijkomend voordeel is dat u één aanspreekpunt hebt, ongeacht de werkzaamheden die u door ons laat uitvoeren. Ik lever het geheel gebruiksklaar op! Geen verrassing meer achteraf


Vakwerk Keukenmontage is een vertrouwd adres voor al uw keukenmontage-werkzaamheden.

Ik werk eigen specialisatie, daarbij moet u denken aan alles op het gebied van keuken-montage, laminaatleggen,diverse klussen en natuurlijk ook greeploze keukens, ikea keukens en brynzeel keukens. Leveren van kwaliteit is het belangrijkste motto, met jarenlange ervaring in de keuken-montage mag u bij mij vakmanschap, service en meedenken als iets vanzelfsprekends ervaren.

Wilt u nader kennismaken met mijn bedrijf, of een offerte aanvragen, aarzel dan niet om telefonisch en per e-mail contact met mij op te nemen.Ik zal hier dan zo spoedig mogelijk op reageren.

Prem Harpal verzorgt keukenmontage werkzaamheden in een straal van 70 km in en om Almere, (en eventueel buiten de straal) en is gespecialiseerd in keuken-montage,laminaat leggen en diverse klussen.Leveren van kwaliteit is het belangrijkste motto, met ruim 13 jaar ervaring in de keukenmontage mag u bij mij vakmanschap, service en meedenken als iets vanzelfsprekends ervaren. Voor kookklare montage voor bedrijf en particulier bent u hier aan het juiste adres.

bottom of page