top of page

Geschreven door Myriam Keijzer, 06-54246235 (Naarden)

Prem is echt een vakman. Hij had binnen de kortste keren de 2 schuif bovenkasten (IKEA FAKTUM, bovenkast met schuifdeuren) in elkaar gezet en opgehangen. Prem ging daarbij vakkundig, nauwkeurig en zorgvuldig te werk. Daarnaast is Prem op tijd, komt zijn afspraken na en laat de boel netjes achter. Kortom, wij zouden Prem absoluut aanraden aan anderen en hem nog een keer inhuren als we weer een klus voor hem hebben!

Geschreven door Jasper van Stiphout , 06-44042255 (Zwolle)

Prem heeft bij ons de keuken geplaatst en wij zijn super tevreden. Hij werkt hard, overlegt goed en levert vakwerk. Ik zou hem aan iedereen aanraden.

Geschreven door Marieke , 06-55108415 (Bussum)

Prem heeft ons oude keukenblad eruit gehaald en ons nieuwe keukenblad geplaatst. Dit inclusief het op maat zagen (ook gasfornuis en spoelbak), Hiernaast heeft hij de nieuwe plinten op maat gezaagd en geplaatst. Het eindresultaat ziet er netjes uit. We hebben van te voren een prijsafspraak gemaakt.

Geschreven door Olivier, (Amsterdam)

Prem heeft prima werk afgeleverd. Hij heeft erg netjes de afzuigkap opgehangen en een fornuis aangesloten (plus alle ontbrekende onderdelen meegenomen).En alles voor een goede prijs, top dus.

Geschreven door Michelle,06-84497010 (Amstelveen)

Prem heeft ons prima geholpen om de keuken frontjes te vervangen en oven te plaatsen. Hij werkt netjes, is een meedenker en was op tijd klaar. We zullen hem zeker aanbevelen!

Geschreven door Sophie tates, 06-18808749 (Amsterdam) zie werkspot.nl

Ga naar, zoek een vakman in de bedrijvengids en type bij zoeken, vakwerk keukenmontage

Prem heeft prachtig werk afgeleverd in onze keuken. De vervanging van ons aanrechtblad bleek, met alle net een beetje scheve muren van ons jaren 30 appartement, niet echt een routineklus. Met veel oog voor detail en toewijding maakte Prem het allemaal precies passend: 'als ik het bij mij thuis anders zou willen, is het ook hier niet goed genoeg' en dan ging hij weer verder. Prem heeft de hele dag keihard gewerkt en ging iedere nieuwe verrassing goedgehumeurd te lijf. Van het eerste tot het laatste contact was hij bovendien heel prettig om mee te werken: hij kwam precies op tijd voor onze eerste afspraak, gaf heel duidelijk aan wat we moesten bestellen en belde een paar dagen voor de uitvoering nog eens of alles was gelukt en of er nog bijzonderheden waren. Ik zou Prem absoluut bellen bij een volgende klus en hem zeker aanraden.

Geschreven door Patrick van der Heiden, 06-40218893 (almere) zie werkspot.nl

Prem is een heel betrouwbare en zeker meedenkende keukenmonteur. Hij heeft de keuken na behoren geplaatst en draait zijn handen niet om voor uitdagingen. Hij doet zelfs meer dan afgesproken. Verder werkt hij nauwkeurig en als het niet goed is doet hij het zo weer overnieuw. Top man en als je het beste resultaat wilt hebben moet je bij deze monteur zijn. Een erg goed keuze!

Geschreven door Dhr. de Vries,06-11006900 (Amsterdam)

Prem heeft perfect werk afgeleverd. Aardige, gezellige man. Prem was netjes op tijd en het resultaat mag er wezen

bottom of page